Khusus Untuk Anda Yang Terjejas Pendapatan Ketika PKP..

Hari Ini Saya Bongkarkan Strategi Yang Terbukti Berkesan & Mudah Untuk Anda Jana Income $140.75 Sehari

Tanpa Simpan Stok Produk & Tanpa Produk Sendiri

I

Dicipta khas untuk Newbie

I

Ilmu step by step dari A sampai Z

I

Strategi terbukti berkesan untuk jana income

I

Ulang step untuk dapat lebih banyak income

I

Boleh scale up income sehingga 4-5 angka

I

Ilmu praktikal boleh buat terus semasa belajar

Belajar buat income USD ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) & anda boleh lakukannya dari rumah sahaja.

COVID19 Memberi Kesan Besar Kepada Bisnes!

Pergi la tanya mana-mana peniaga dan usahawan, Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni memang memberi impak besar kepada semua bisnes.

Kedai Ditutup, Bisnes Mati!

Banyak kedai tidak dibenarkan buka sepanjang PKP, membuatkan bisnes tidak berjalan & mati. Peniaga dah tak ada pendapatan!

Orang Takut Nak Habiskan Duit

Semua duit disimpan baik-baik, semuanya takut bakal berlaku lockdown. Lebih baik simpan untuk masa depan.

Nak Jual Online Pun Susah

Dengan perintah kawalan, posmen pun susah nak buat penghantaran. Barang online lambat sampai kepada pembeli

Ketika Covid19 melanda seluruh dunia, hanya bisnes berasaskan produk digital sahaja yang boleh bantu anda jana income.

Maka Satu-satunya Cara Yang Anda Boleh Buat Ialah Affiliate Marketing

Affiliate marketing ialah seni pemasaran produk yang sangat mudah untuk dilakukan. 

Tak perlu ada produk sendiri

Tak perlu simpan stok produk

Tak perlu pos barang kepada pembeli

Pembeli tak perlu tunggu lama untuk dapat produk

Dan affiliate yang saya maksudkan di sini bukan dalam RM, tetapi dalam USD!

Ini Ialah Bukti Komisen $3000 Pada Bulan Mac 2020 Yang Saya Terima Walaupun Duduk Rileks Di Rumah Semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)

Ketika kebanyakan negara Eropah & US dikenakan lockdown, pembelian atas talian bagi produk-produk digital semakin meningkat. Trend pembelian atas talian di US juga sangat tinggi dan semakin meningkat.

Ini ialah masa yang paling sesuai untuk anda mula jana pendapatan dalam USD. 

Anda tak pandai nak buat?

Anda tak tahu strategi?

Anda tak tahu apa-apa tentang affiliate?

It’s okay, hari ini saya akan bantu anda untuk jana pendapatan dalam USD

Siapa Saya?

Hai, saya Rashvin.

Saya ialah seorang marketer yang sudah buat pelancaran produk di Malaysia & luar negara sejak 10 tahun yang lepas.

Hari ini saya nak tunjukkan strategi ‘proven’ yang boleh bantu anda jana income $140.75 sehari dengan mudah.

Luangkan masa 3 minit di sini, saya akan bantu anda. Jom!

Rashvin

Sebelum pergi lebih jauh, kita lihat asasnya dahulu.

Apa itu Affiliate Marketing?

Dalam bahasa yang mudah difahami, affiliate marketing ialah teknik pemasaran untuk jual produk digital milik orang lain. Setiap kali anda mendapat jualan, anda akan diberi komisen dalam bentuk USD (dollar).

Secara ringkas, ini ialah step yang anda perlu lakukan untuk jana income USD

1. Ambil Link Affiliate

Anda perlu ada akaun di platform tertentu & ambil link affiliate anda

2. Promosikan Link

Anda promosikan link affiliate anda kepada orang yang berminat.

3. Terima Komisen Jualan

Anda akan menerima komisen bagi setiap jualan yang berlaku dari link anda

Sangat mudah tetapi masih ramai orang buat affiliate marketing dengan cara yang salah & saya tak mahu anda lakukan kesilapan yang sama!

Apabila dah promosikan di merata tempat, tak dapat juga jualan. Dah cuba macam-macam cara pun tak berjaya juga jana income walaupun USD1.

Di Mana Silapnya?

Saya tak mahu anda buat kesilapan yang sama seperti mereka. Saya nak anda boleh jana income USD bermula hari ini juga!

Memperkenalkan..

Teknik Affiliate Mudah Untuk Jana Komisen USD140.75 Sehari

I

Dicipta khas untuk Newbie

I

Ilmu step by step dari A sampai Z

I

Strategi terbukti berkesan untuk jana income

I

Ulang step untuk dapat lebih banyak income

I

Boleh scale up income sehingga 4-5 angka

I

Ilmu praktikal boleh buat terus semasa belajar

Belajar buat income USD ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) & anda boleh lakukannya dari rumah sahaja.

* Dapatkan ilmu proven ini sekarang sementara harga istimewa dibuka kepada umum.

Apa yang anda akan belajar dalam panduan ni?

Cari produk hot yang anda boleh jual dengan mudah

Anda tidak boleh jual produk sembarangan. Anda akan diajar cara untuk menilai setiap produk sebelum menjualnya

Cara apply jadi affiliate bagi produk tersebut

Nak apply jadi affiliate dan dapatkan kebenaran untuk menjual produk juga perlu guna strategi yang betul.

Teknik networking dengan pemilik produk

Saya ajar cara nak bergaul dan berkawan dengan pemilik produk dan affiliate luar negara. 

Cara dapat akses produk tanpa perlu beli

Jika anda berjaya dapatkan akses awal tanpa perlu bayaran, lebih mudah anda nak dapat komisen nanti.

Cara bina page duit anda sendiri untuk promosi

Strategi paling mudah untuk buat page duit dan mula jana komisen dari page tersebut

Teknik hijack traffic pembeli tanpa perlu ada list

Cara buat duit paling mudah semasa pelancaran produk yang anda mahu jual

Dan banyak lagi ilmu berkaitan affiliate yang saya akan ajar anda dari A-Z.

Ini ialah bukti bahawa panduan ini dapat bantu anda jana income walaupun anda baru pertama kali buat affiliate

Baru Je Buat, Dah Dapat Profit!

Dengan Kos Iklan Yang Sangat Rendah, Mereka Berjaya Jana Income Berkali Ganda!

Jangan risau, ianya sangat mudah

Strategi yang saya tunjukkan ni tak perlu banyak buang masa

Tak perlu Facebook ads

Tak perlu SEO

Tak perlu rakam video

Tak perlu tulis artikel

Tak perlu blogwalking

Tak perlu buat channel Youtube

Tak perlu buat content

Tak perlu solo ads

Semua aktiviti memerlukan masa yang usaha yang banyak. Anda akan mula kepenatan dan stress apabila semua kerja tu tak mendatangkan hasil!

Kena Work Smart kalau nak dapat result yang bagus!

Siapa yang sesuai untuk beli panduan ni & mula jana komisen $140.75 sehari?

Sudah pasti panduan ni bukan untuk semua orang. Jika anda tergolong dalam golongan berikut, maka anda perlu dapatkan panduan ini sekarang.

Graduan yang belum dapat kerja

Pelajar universiti yang perlukan wang saku

Pekerja yang baru dibuang kerja

Pekerja yang terjejas akibat covid19

Peniaga yang tak boleh buka kedai

Lepasan SPM yang menunggu panggilan

Anda yang mahu income sampingan

Anda yang nak kumpul duit beli Iphone SE

Ini ialah panduan yang PROVEN, lihat sendiri berapa komisen yang saya jana setiap bulan.

So, Apa Ilmu & Strategi Affiliate Yang Anda Akan Belajar Dari Panduan AffiliateXusd Hari Ini?

#1 Cari produk hot

Anda akan belajar selok belok untuk cari produk yang laris & mudah jual dalam platform antarabangsa.

Ramai affiliate gagal dapatkan jualan disebabkan kesilapan dalam langkah penting ni.

#2 Dapatkan Kebenaran

Pemilik produk takkan beri kebenaran kepada sembarangan orang. Mereka akan memilih affiliate yang mereka suka sahaja.

Jangan risau, saya tunjuk strategi yang akan buat mereka approve anda serta merta.

#3 Dapatkan Akses

Nak jual produk yang anda tak pernah guna sangat susah. So nak kena try dulu produk tu, takkan nak guna duit anda pula untuk beli? Rugi la nanti.

Saya akan ajar anda untuk dapatkan akses review dari pemilik produk walaupun anda masih baru dalam affiliate.

#4 Buat Lubuk Duit

Asas dalam affiliate ialah anda perlu ada halaman khas untuk buat duit. Jadi saya akan tunjuk terus caranya & anda hanya perlu follow step yang saya beri.

Jangan risau, walaupun ianya dalam English tetapi sangat mudah. Tiru je apa saya buat.

#5 Hijack Traffic

Semasa pelancaran produk bermula, tiba masa untuk anda hijack traffic yang masuk. Dari sini anda boleh mula buat jualan.

Ini ialah rahsia besar saya yang saya sendiri gunakan sejak 10 tahun lepas. Ianya sentiasa menjadi!

#6 Mula Makan Komisen

Bila anda dah berjaya setup dan ikut semua step yang saya tunjukkan, dah sampai masa untuk anda mula makan komisen anda.

$140.75 hanya angka yang kecil, anda mungkin boleh jana sehingga $1000 sehari jika anda bijak kembangkan step yang anda sudah belajar

Bagaimana nak dapatkan panduan ni & berapa harganya?

Sesi coaching saya untuk ajar ilmu yang sama bernilai RM4997, namun untuk panduan ini, saya berikan harga istimewa untuk anda.

Hari ini anda hanya perlu bayar

RM4997

RM1997

RM997

RM597

RM297 Sahaja

Sebentar!

Sempena pelancaran hari ini

Diskaun Lebih 60% Sempena PKP

RM297
RM197 Sahaja

Klik sini untuk dapatkan akses anda sekarang

Sebelum tu, ini ‘SURPRISE ISTIMEWA’ untuk anda.

Anda juga akan dapat bonus khas daripada saya

BONUS #1 GROUP SUPPORT

Dalam group support ni anda boleh tanya apa sahaja & berbincang strategi dengan rakan affiliate yang lain. Ada sebarang kekeliruan boleh terus tanya di sini

Bagi anda yang kali pertama nak buat affiliate, anda pasti banyak soalan yang mahu ditanya. Dalam proses untuk anda buat nanti, mungkin akan ada beberapa halangan kecil yang anda boleh dapatkan jawapannya daripada saya atau rakan affiliate lain.

Jadi saya sediakan group support khas yang akan memudahkan anda untuk bertanya dan berkongsi pengalaman anda di sana. 

Saya juga akan ada dalam group tu, anda boleh tanya apa sahaja nanti kepada saya di dalam group. 

Dapatkan Panduan AffiliteXusd & Bonus Special Hari Ini Juga.

I

Dicipta khas untuk Newbie

I

Ilmu step by step dari A sampai Z

I

Strategi terbukti berkesan untuk jana income

I

Ulang step untuk dapat lebih banyak income

I

Boleh scale up income sehingga 4-5 angka

I

BONUS - Group Support

Belajar buat income USD ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) & anda boleh lakukannya dari rumah sahaja.

Diskaun 
RM297

RM197 Sahaja

Klik sini untuk dapatkan akses anda sekarang